westerse horoscoop
steenbok
waterman
vissen
ram
stier
tweelingen
kreeft
leeuw
maagd
weegschaal
schorpioen
boogschutter
verjaardag horoscopen
chinese horoscoop
edelstenen sterrenbeeld
jarige persoonlijkheid
persoonlijkheid jarige

verjaardagscadeau
verjaardag cadeaubon
verjaardag oorkondes
verjaardagscadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeautips

Westerse verjaardag horoscoop

Het sterrenbeeld van de jarige. In de westerse horoscoop zijn er 12 sterrenbeelden die we verdelen over ongeveer een jaar. Het sterrenbeeld: Steenbok, Waterman, Vissen, Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter. Weet jij welk sterrenbeeld bij de jarige hoort? Bij ieder sterrenbeeld horen bepaalde kenmerken en karaktertrekken, we hebben ze voor je op een rijtje gezet. Het jaar begint met de jarige Steenbok die overigens zijn tijd al begint in december. Daarna volgt iedereen geboren onder het artistieke sterrenbeeld Waterman.

Het sterrenbeeld Vissen komt na de Waterman in februari, deze 'wijze oude ziel' van de sterrenbeelden wordt gevolgd door de Ram met zijn grote hart. Na de Ram komt de Stier, het zijn de harde werkers onder ons, de mensen met het sterrenbeeld Stier. Na de Stier komt het sterrenbeeld Tweelingen, we hebben ze nodig om een beetje kleur te geven aan de wereld.

De begripvolle en vriendelijke Kreeft volgt op de Tweelingen in juni. De Leeuw, de geboren leider, komt na de Kreeft in juli. Eind augustus begint de tijd van de Maagd, het gevoeligste sterrenbeeld. Daarna de Weegschaal, het romantische en vooral begripvolle sterrenbeeld. Om het evenwicht te bewaren komt de Schorpioen eind oktober tevoorschijn, het meest onbegrepen sterrenbeeld hebben we geschreven maar we hebben ze ook de stille helden en heldinnen genoemd. Eind november begint de tijd van de Boogschutter de dappere strijder onder ons maar ook de dromer en optimist, het is een mooi sterrenbeeld voor het eind van het jaar.


home © leukeverjaardagswensen.nl, westerse verjaardag horoscoop