verjaardag kleuren
ram
stier
tweelingen
kreeft
leeuw
maagd
weegschaal
schorpioen
boogschutter
steenbok
waterman
vissen
verjaardag horoscopen
chinese horoscoop
westerse horoscoop
edelstenen sterrenbeeld
jarige persoonlijkheid
persoonlijkheid jarige

verjaardagscadeau
verjaardag cadeaubon
verjaardag oorkondes
verjaardagscadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeautips

Verjaardag kleuren betekenis

Bij ieder jarig sterrenbeeld hoort ook een kleur. Het is leuk om deze kleur te gebruiken bij het bedenken van een verjaardagscadeau. Verpak een cadeau in de kleur die bij de jarige hoort of koop een verjaardagscadeau in de kleur van het sterrenbeeld dat bij de jarige hoort.

Rood is de kleur van alle Rammen. Bloedrood overigens, bij de energieke en stoere Rammen past vooral een felle kleur. Groen hoort bij de Stier, de stoere en hondstrouwe Stieren ze houden ons met de beide benen op de grond. Daar past gewoon hun groene kleur bij. De creatieve Tweelingen gaan voor oranje, oranje staat voor geluk, voor vrijheid en warmte. De positieve energie die de kleur oranje uitstraalt is precies wat de Tweelingen uitstraalt.

Bij alle Kreeften hoort blauwgroen. Het blauw in de kleur staat voor hun gevoeligheid en groen voor een veilige thuishaven. Het is deze combinatie waardoor de Kreeften zich geweldig voelen en dat gunnen we ze. Is het een verrassing? Want bij de Leeuw hoort de kleur geel. De zonnige en altijd positieve Leeuwen om ons heen, ze kunnen als geen ander je hart verwarmen. De vriendelijke en bescheiden Maagden horen bij de kleur lichtblauw. Dit beschermende en lieve sterrenbeeld gaat voor een rustige en kalme kleur.

Turkoois hoort bij de Schorpioen. De zo koel lijkende Schorpioenen hebben een groot en warm kloppend hart voor iedereen en daarom past deze kleur zo goed bij ze. De Weegschaal gaat natuurlijk voor roze! De grootste lieverd onder de sterrenbeeld heeft niets met een knallende kleur! Dan de heel uitgesproken Boogschutters! Ze willen knalblauw! Ze zijn eerlijk, ze zijn de harde werkers, ze knallen de wereld door en dat is maar goed ook. Boogschutters zorgen ervoor dat het altijd goed komt. Donkerrood, dat is de kleur van de Steenbok, absoluut geen felrood. De rustige, stabiele Steenbok heeft niets met knallende kleuren. Violet is het voor de Waterman. Het zijn nu eenmaal de artiesten onder ons met een heel eigen kijk op de wereld. De kalme, rustige en stabiele Vissen is dol op magenta. De kleur staat voor de universele liefde, de liefde waar Vissen zo goed in is.


home © leukeverjaardagswensen.nl, verjaardag kleuren betekenis van sterrenbeelden