verjaardag bloemen
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december
verjaardag horoscopen
chinese horoscoop
westerse horoscoop
edelstenen sterrenbeeld
jarige persoonlijkheid
persoonlijkheid jarige

verjaardagscadeau
verjaardag cadeaubon
verjaardag oorkondes
verjaardagscadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeautips

Verjaardag bloemen betekenis

Bloemen bij een verjaardag. Bij iedere maand hoort een speciale bloem, wanneer je jarig bent in deze maand dan hoort die bloem ook bij jou. Leuk om een boeket bloemen cadeau te geven die hoort bij de maand van de jarige.

Bij alle jarigen in de maand januari hoort de anjer. Iedere kleur anjer heeft een special betekenis maar de bloem staat vooral voor bewondering, schoonheid en niet te vergeten…Moederdag. Sinds Moederdag gevierd wordt horen daar anjers bij. Het viooltje hoort bij iedereen geboren in de maand februari. Symbolisch staat de bloem voor liefde en natuurlijk past hij dan goed bij de maand waarin ook Valentijnsdag valt.

De narcis, een echte lentebloem hoort bij maart, bij de lente hoort gewoon een bloem die staat voor de zon en vitaliteit. Het schattige madeliefje is voor april, geef eens een mand met madeliefjes aan iemand die jarig is in april! De prachtige lelie hoort bij mei, het wordt ook wel de 'hemelse bloem' genoemd.

Juni kreeg de roos als symbolische bloem en juli de ridderspoor. Vooral bij de roos heeft iedere kleur een andere betekenis. De ridderspoor, lees maar eens bij zijn beschrijving, we vinden het een geweldige bloem. De klaproos is populair voor september en oktober heeft de mooie goudsbloem. Bij november past de chrysant 'de gouden bloem' en natuurlijk…bij december hoort de kerstster.


home © leukeverjaardagswensen.nl, verjaardag bloemen betekenis