leuke verjaardag teksten
man
vrouw
vriend
vriendin
vader
moeder
broer
zus
kind
opa
oma

verjaardagscadeau
verjaardag cadeaubon
verjaardag oorkondes
verjaardagscadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeautips

Leuke verjaardag teksten

Zijn altijd verrassend om naar een jarige te sturen. Ze zijn ook inspirerend en kunnen je laten nadenken om zelf een leuke verjaardag tekst te schrijven. De leuke teksten kun je natuurlijk ook op een andere manier gebruiken, op een verjaardagstaart, een verjaardagskaart of op een leuk verjaardagscadeau waar je tekst op kunt zetten. Hier zijn ze te vinden, leuke verjaardag teksten voor een jarige man, vrouw, vriend, vriendin, vader, moeder, broer, zus, kind, opa en oma.

Verjaardagen en bier zijn hetzelfde. Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad.

Niet liegen over je leeftijd, behalve als het niet anders kan. bijvoorbeeld als iemand vraagt hoe oud je bent!

Dit is jouw dag met een speciaal tintje Je verdient een bos bloemen en een lintje .. Daarom mijn bijzondere wens Voor jou als uniek mens Dat alle vreugde en geluk van deze dag ... je voor altijd vergezellen mag ...!

Wij wensen jou een mooi jaar met alle dagen zon en alleen positieve dingen als dat eens kon. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan jouw volgende levensjaar niet meer stuk.

Hieper de piep hoera! Zoals je ziet: Natuurlijk vergeten we jouw verjaardag niet Voor onze jarige kapoen Een leuke verjaardagskaart en een dikke zoen!
Kijk uit! In deze verjaardagskaart zit honderd euro voor je verjaardag.. Oh, hebben ze het er al uit gehaald?

Vandaag weer een jaartje ouder dus ook een jaartje gekker Van harte gefeliciteerd en veel plezier

Het hele jaar denk ik aan je maar vandaag, op je verjaardag nog eens extra! Gefeliciteerd!

Vandaag is het een feestdag, je bent jarig! iedereen is vrolijk en blij! Maar wie geniet het meest? Ja jarige, dat ben jij!

Een speciale dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag jouw verjaardag De datum dat jij werd geboren

Lieve (naam), is dat niet fijn voor de (aantal) keer jarig zijn Ook het (naam dier) op deze verjaardagskaart weet dat jij vandaag verjaart En dit kleine, vrolijke dier wenst jou een fijne verjaardag met veel plezier!


home © leukeverjaardagswensen.nl, leuke verjaardag teksten voor jarige man, vrouw, vriend, vriendin, vader, moeder, broer, zus, kind, opa, oma